Shop jouw favoriete bloemenabonnement

Wekelijks, tweewekelijks of maandelijks verse bloemen aan huis? Laat het heerlijke gevoel van verse bloemen nooit meer los!

Abonneer

Hoe werkt het?

Ga je voor een bloemenabonnement? Dan moet je slechts 3 keuzes maken vooraleer je volop kan genieten van fleurigheid.

Kies je stijl

Match de keuze van je bloemen met de stijl van je woning. Wij maken voor elke levering een uniek boeket met de seizoensbloemen die bij jouw gekozen stijl passen.

Kies je frequentie

Wil je nieuwe bloemen bij jou thuis wekelijks, tweewekelijks of maandelijks ontvangen? Jij beslist bij het aangaan van het bloemenabonnement, maar later kan je dat altijd nog aanpassen.

Kies je grootte

Is je boeket een subtiele toets in je ruimte, of mag het een eyecatcher zijn? Kies tussen small, medium & large. De levering zit inbegrepen in de prijs van je boeket.

Kom jij ook bij de Hi! Blom family?

Keer op keer zeer kleurrijke en fleurige boeketten. Ik ben fan!

Laura D.

Ik heb reeds vier boeketten ontvangen, steeds heel tevreden. Heel mooie boeketten en goede kwaliteit!

Lindsay P.

Een bloemenabonnement als verjaardagscadeau gekregen van mijn sweetie. Ik ben hier zo blij mee! De bloemen van Hi!Blom maken mij gelukkig.

Christa

Hi! Ik wou jullie even bedanken voor de fantastische service elke keer opnieuw bij het bloemenabonnement. De meneer is altijd zo vriendelijk. Jullie maken echt vaak mijn dag. Prachtige bloemen brengen elke ochtend direct een smile op mijn gezicht. Bedankt!

Chay T.

De boeketten zijn keer op keer echte pareltjes en de bloemen zijn van topkwaliteit. Heel tevreden met dit bloemenabonnement!

Elena D.

Zeer tevreden klant hier! Ik kan maar liefst 3 weken genieten van mijn veldboeket. Een echte aanrader!

Katrien V.L.

Goede service en de bloemetjes gaan lang mee!

Tina

Iedere keer een prachtig boeket! Na 3 weken zijn er bloemen bij die nog perfect zijn! Daar maken we dan weer een klein boeketje van.

Sven AV-VG