De Creatieve Samenwerking voor een Feestelijke Collectie

We kondigden het een tijdje geleden aan op onze socials, maar ondertussen zijn we verheugd om het nieuws te delen.

Twee creatieve zielen, beiden gepassioneerd door schoonheid en vakmanschap, slaan de handen in elkaar voor iets bijzonders. Ilse, een getalenteerde bloemiste, met een oog voor natuurlijke elegantie, wil dit jaar de feestdagen extra speciaal maken. Haar idee: een tafel creëren die niet alleen straalt door prachtige bloemen, maar die een totaalbeleving biedt van feestelijkheid en warmte. Om dit te realiseren, werkt ze samen met Atelier Suzanne, bekend om haar handgeschilderde glazen en de unieke windlichten, speciaal ontworpen voor De Eeuwige Lente en Hi!Blom.

Ilse selecteert zorgvuldig groen- en goudtinten in haar bloemstukken om de feestelijke sfeer te versterken, waarbij forest green de hoofdrol speelt. Terwijl Suzanne met precisie de delicate patronen op elk glas schildert, vult Ilse de tafel aan met rijke boeketten van eucalyptus, dennenappels en seizoensbloemen. De warme gloed van oranje kaarslicht en subtiele gouden accenten maken het plaatje compleet.

Het resultaat belooft magisch te worden. Een tafel die feestvreugde, natuurpracht en het samenspel van twee creatieve geesten uitstraalt. Met deze collectie hopen Ilse en Suzanne elke eindejaarsviering net dat beetje extra te geven, zodat het samenkomen rond de feesttafel onvergetelijk wordt.

Binnenkort zullen de boeketten en de handgeschilderde glazen beschikbaar zijn bij in de winkel De Eeuwige Lente in Bazel of via de webshop hiblom.be.