Bied je klanten en medewerkers een bloemrijke omgeving

Kantoor, balie, horeca of praktijkruimte? Ga voor bloemen op het werk en ontvang je klanten en medewerkers met klasse.

Bloemen op maat

Hoe werkt een bloemenabonnement voor bedrijven?

Hoe werkt zo'n Hi! Blom bloemenabonnement voor bedrijven eigenlijk? Wel, heel eenvoudig! Je hoeft slechts drie keuzes te maken en je kan volop genieten van fleurigheid op het werk. Leuk extraatje, bij de levering van jouw eerste boeket krijg je een mooie glazen vaas van ons cadeau.

Kies je stijl

Match de keuze van je bloemen met de stijl van je zaak. Wij maken voor elke levering een ander boeket met de seizoensbloemen die we op dat moment in het assortiment hebben.

Kies je frequentie

Wil je de bloemen op het werk wekelijks, tweewekelijks of maandelijks ontvangen? Jij beslist bij het aangaan van het bloemenabonnement, maar kan dat later nog altijd aanpassen.

Kies je grootte

Is je boeket een subtiele toets in je ruimte, of mag het een eyecatcher zijn? Kies tussen small, medium & large. De levering zit inbegrepen in de prijs van je boeket.

Bloemen op maat als relatiegeschenk

Ben je niet op zoek naar een bloemenabonnement maar wil je bloemen bestellen op maat van jouw bedrijf? Bijvoorbeeld voor een stijlvol afscheid van een collega die op pensioen gaat, een promotie, speciale aangelegenheid of gewoon een bedankje voor jouw medewerkers. Zeg het met bloemen! Hi! Blom weet als de beste waar je jouw medewerkers mee kan verrassen... Zet jouw personeel of klanten letterlijk in de bloemetjes. Zo is jouw attentie gegarandeerd een écht schot in de roos.

Vraag een offerte aan

Hi!Blom fleurt jouw event op

Op zoek naar passende bloemen om je event of bedrijfsfeest aan te kleden? We werken jouw gekste wensen volledig op maat uit. Van elegante boeketten tot sfeervolle bloemstukken, van receptie tot bedrijfsevenement. We vernemen graag waar je naar op zoek bent! Door jouw wensen en onze expertise te combineren, stellen wij een verrassende creatie, aankleding, etalage,... samen. Laten we onze ideeën delen!

Zit je toch nog met vragen?

Bekijk onze FAQ  of  Contacteer ons